Ons team

content image

Véronique Algera

Véronique is de eigenaresse van Salon Vero Beauty & Health. Ze heeft van jongs af aan de droom gehad om een eigen zaak te hebben. Zo startte ze Salon Vero in 2005, dit is alweer 10 jaar geleden. Veronique is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, voedingscoach en visagiste en kan personal trainer inmiddels ook aan haar lijstje toevoegen.

Koken, gezonde voeding en beweging is één van de passie's van Veronique. Zo begon weer een nieuwe droom. Ze besloot zich te specialiseren in gezonde voeding en beweging. Hiervoor zijn allerlei opleidingen en cursussen gevolgd. Ze is op alle gebieden een expert en heeft al vele mensen mogen helpen met haar eigen opgezette 100% Fit plan, die echt werkt. Haar motto, skip the diet, just eat healthy. Verder staat haar gezin op de eerste plaats. Om alle ballen in de lucht te houden heeft ze gekozen voor een woon/winkelpand onder 1 dak, maar wel compleet gescheiden van elkaar. 

Kortom Véronique is een goede lifestyle coach voor de binnen- en buitenkant, body soul & mindset aangepast op jouw kunnen. Want je kunt het niet alleen en je mag er zijn! Zij is er voor jou, ook om mee te praten en ze heeft beroepsgeheim.

De begeleiding met het 100% fit plan is inmiddels helaas niet meer te volgen, er is geprobeerd een opvolger te vinden, maar omdat de juiste persoon niet te vinden was met dezelfde goede diploma's, was Véronique genoodzaakt te stoppen, ze wou meer tijd besteden aan haar gezin een bewuste keuze. Voor vragen over voeding staat ze nog altijd voor u klaar.

Janny de Roos

Janny is Medisch Pedicure. Dit houdt in dat ze, naast haar basis pedicure opleiding het certificaat voor de Diabetische voet, de Reumatische voet en de Overige Risicovoet heeft en daarnaast  de  Technieken;Orthese maken, Nagelbeugel plaatsen, Nagelreparatie en Antidruk kan toepassen.

Tijdens haar behandelingen werkt ze volgens de Zorgmodule en de Code en Richtlijnen van ProVoet. Ze is aangesloten bij ProVoet, de vakorganisatie voor pedicures. Verder staat ze ingeschreven bij ProCert, het KwaliteitsRegisterPedicures.

Neem ook eens een kijkje op de website: klik hier

content image

Esther Frölich

Esther is een zeer rijke aanwinst in de salon. Ze is werkzaam als schoonheidsspecialist en kapster. Ze werkt met ontzettend veel plezier, op woensdag kunt u bij haar terecht. (Nu op dit moment met zwangerschapsverlof)