This phantom sticky

Gezichtsbehandelingen

U kunt bij Salon Vero terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Iedere huid is anders
en vraagt daarom om individuele aandacht. Ontsnap even volledig aan het drukke leven en ervaar de ontspanning van één van onze gezichtsbehandelingen. Tijdens al onze gezichtsbehandelingen maken we gebruik van de producten van Malu Wilz. Malu Wilz zorgt voor de verzorging en verbetering van niet alleen de huid, maar ook het welzijn. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en levert daardoor de meest effectieve resultaten op. Om u een onvergetelijke ervaring te bieden, gebruiken we de unieke behandelwijze die traditionele en moderne technieken combineert.

 

Al vele klanten uit Tzummarum, Franeker, Harlingen, Leeuwarden, Menaldum, Sint Annaparochie, Dronrijp en ga zo maar door, weten de weg te vinden naar Schoonheidssalon Vero voor een heerlijk Gezichtsbehandeling.

Skin Treatment

Een hydraterende en voedende gezichtsbehandeling met een krachtig serum. Zeer geschikt voor de mens, die tijdens de behandeling geen gezichtsmassage wil hebben, maar de huid wel alle goede verzorging wenst.

Huidanalyse, reiniging met milk of ander bijpassend product, peeling/scrub/lysing, voedend serum, masker, lotion, dagcrème, sapje.

 

25,00

Hot Towel Treatment

Een diep voedende gezichtsbehandeling, met warmte beleving doormiddel van de hottowels.

Huidanalyse, reiniging met milk of ander bijpassend product, peeling/scrub/lysing, Hot Towels met abrikozenpitextract elixer, masker, lotion, oogcrème, dagcrème, sapje.

 

32,00

Facial Skin Treatment

Een complete gezichtsbehandeling om de huid weer de aandacht te geven, die deze verdiend.

Huidanalyse, reiniging met milk of ander bijpassend product, peeling/scrub/lysing, voedend serum, wenkbrauwen epileren of harsen, warme compressen, onzuiverheden verwijderen, luxe massage, masker, lotion, dagcrème, sapje.

Bent u geen type voor gezichtsmassage, mag u altijd in plaats van de massage harsen of verven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

50,00

Rug scrub

De perfecte behandeling voor het reinigen en verzorgen van de rug. Deze behandeling zal de huid vernieuwen en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. 

Hot towels, reiniging met bijpassend product, heerlijke scrub, lotion en goed voedende crème.

17,00

30 Minute Treatment

Een reinigende behandeling om de huid tussendoor lekker te boosten, voor een fijne prijs.

Huidanalyse, reiniging aangepast op huidtype, peeling, masker, lotion en dagcrème.

15,00

Zenn Treatment

Een heerlijke ontstressende behandeling, wat een aanrader is als je rust nodig hebt. Tijdens deze behandeling wordt er niet gesproken, alleen maar genieten met op de achtergrond een rustig muziekje, of muziek naar eigen keuze. Met een extra lange gezichtsmassage. 

Warme Saloncabine met ontspannende muziek en kaarslicht, heerlijke reiniging van het gezicht, peeling/scrub, serumbooster, hottowels, extra lange gezichtsmassage met aandacht voor stress punten bij nek, hals en schouderpartijen, masker, lotion, dagcréme, sapje.

45,00

Jeugd Treatment

Speciaal voor de jeugd tot 18 jaar. Maak kennis met de wereld van beauty en laat gelijk de wenkbrauwen in goede vorm stylen. Liever de wenkbrauwen met rust laten? Kies dan voor onzuiverheden verwijderen of de module verven. Bij alleen een gezichtsbehandeling zonder extra's is misschien de 30 Minute Treatment ook een geschikte keuze voor slechts € 15,-

Huidanalyse, reiniging met milk of ander bijpassend product, peeling/scrub/lysing, epileren of onzuiverheden verwijderen, masker, lotion, dagcrème, sapje.

27,00