This phantom sticky

Ons Team

content image

Véronique Dijkstra-Algera

Véronique heeft van Salon Vero Beauty & Health een begrip gemaakt in deze regio. Met passie je mooiste leven leiden, is ze haar hart gaan volgen en haar eigen zaak begonnen. Zo startte ze Salon Vero in 2005. Véronique is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, met passie voor een happy en healthy lifestyle volgens de 80/20 regel.

Koken, gezonde voeding en beweging is één van de drijfveren van Véronique. Zo begon weer een nieuwe droom. Ze besloot zich te specialiseren in gezonde voeding en beweging. Hiervoor zijn allerlei opleidingen en cursussen gevolgd. Ze is op alle gebieden een coach en heeft al vele mensen mogen helpen met haar eigen opgezette 100% Fit plan, die echt werkt. Haar motto, skip the diet, just eat healthy. Verder staat haar gezin op de eerste plaats. Daarom heeft ze ervoor gekozen, de 100% Fit plan even op stop te zetten. En meer tijd aan haar gezin te besteden. In de toekomst als beide kids op school zitten,wordt dit weer opgepakt.

Kortom Véronique is een gedreven lifestyle coach voor de binnen- en buitenkant, body soul & mindset aangepast op jouw kunnen. Want je kunt het niet alleen en je mag er zijn! Zij is er voor jou, ook om mee te praten en ze heeft beroepsgeheim.

Voor vragen over voeding staat ze nog altijd voor u klaar.

Janny de Roos

Janny is Medisch Pedicure. Dit houdt in dat ze, naast haar basis pedicure opleiding het certificaat voor de Diabetische voet, de Reumatische voet en de Overige Risicovoet heeft en daarnaast  de  Technieken;Orthese maken, Nagelbeugel plaatsen, Nagelreparatie en Antidruk kan toepassen.

Tijdens haar behandelingen werkt ze volgens de Zorgmodule en de Code en Richtlijnen van ProVoet. Ze is aangesloten bij ProVoet, de vakorganisatie voor pedicures. Verder staat ze ingeschreven bij ProCert, het KwaliteitsRegisterPedicures.

Neem ook eens een kijkje op de website: klik hier